Program

Make a personalized schedule, use "I'll go"
24.05.2019 – First Day (programme is forming)
  Section A (330 people) Section B (300 people) Section C (250 people)
09:00
Registration, morning tea/coffee 
10:00
Opening ceremony 
10:30
11:10
Yuriy Medinsky
EPAM Systems, Inc
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
BA as a Digital Orchestrator
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Ilyas Mukhamadullin
Ак Барс Цифровые Технологии
Kazan, Russia
Talk language:
Level of audience:
Cases of non-effective using of analyst's skills
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Irina Shilova
учебный центр "СКАУТ-Академия"
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Facilitation of working meetings: creative and effective
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
11:25
12:05
Sergey Ovodov
М13
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Development games. Raiting analysts' skills
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Irina MINOIU
IIBA Romania Chapter
Bucharest, Romania
Talk language:
Level of audience:
Knowledge transfer: Fast, Fun, Rewarding
Regular Talk (40 min)
Give feedback
12:20
13:00
Lunch. 1st shift
Kirill Gopius
Сторителлинг
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Storytelling in business communications (team building, promotion, negotiation, sales). Storybanks
Regular Talk (40 min)
Give feedback
13:15
13:55
Yuriy Medinsky
EPAM Systems, Inc
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Unsolved Problems in Business Analysis
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 2nd shift
Kirill Gopius
Сторителлинг
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Storytelling in business communications (team building, promotion, negotiation, sales). Storybanks
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
14:10
14:50
Karolina Zmitrowicz
SJSI
Warsaw, Poland
Talk language:
Level of audience:
UX and Business Analysis - friends or foes?
Workshop (1h 30 min)
Give feedback
Evgeniy Vinogradov
Яндекс.Деньги
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Requirements gathering in Data Science Projects
Regular Talk (40 min)
Give feedback
15:05
15:45
Kristina Erofeeva
EPAM
Talk language:
Level of audience:
Analyst 2.0. How information that analyst owns impacts team motivation
Regular Talk (40 min)
Give feedback
15:45
Coffee break 
16:15
16:55
Ekaterina Litvinova
Materialise
Kiev, Ukraine
Talk language:
Level of audience:
Who and how use your system in reality
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Irina MINOIU
IIBA Romania Chapter
Bucharest, Romania
Talk language:
Level of audience:
The AGILE Enterprise
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Boris Dragilev
сказки про глупых взрослых
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
StoryTelling
Regular Talk (1 h 30 min)
Give feedback
17:10
17:50
Anna Strunnikova
АО «Райффайзенбанк»
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Everybody lies. Accept it
Regular Talk (40 min)
Give feedback
18:00
Analyst Days Party 
25.05.2019 – Second Day
  Section A (330 people) Section B (300 people) Section C (250 people)
10:00
Morning tea/coffee 
10:30
11:10
Victoria Cupet
International Institute of Business Analysis (IIBA)
Bucharest, Romania
Talk language:
Level of audience:
Learn to PLAY Business Analysis
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Maksim Shalomovich
ЛАНИТ
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
System decomposition or "well, let it be integration subsystem!..."
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Natalya Sedova
Lamoda
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
10 advices about an analyst’s remote work
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
Nataliya Alieva
T-SYSTEMS
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
TM Forum API Model: purpose and reason to use
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
11:25
12:05
Nikolay Sokolovskiy
DataArt
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Project DSL: when and how
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Konstantin Semenov
EPAM
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Analysts horde. How to capture stakeholder's "Kozelsk" without casualties
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Anastasiya Soboleva
UseTech
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Verify UI/UX hypothesis with Customer Journey Map tool
Lightning Talk (20 min)
Give feedback
12:20
13:00
Oleg Karmaleev
OOO "Deutsche Bank TechCentre"
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
The evolution of the integration system in the internal developer portal
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 1st shift
13:15
13:55
Natalya Rumyantseva
Wartsila Voyage Solution
Talk language:
Level of audience:
Monitoring system: advanced set of technical metrics or a panorama of success?
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Ilya Sorokin
Raiffeisenbank
Moscow, Russia
Artem Solovyev
Raiffeisenbank
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Tales from The Bank. How did the User Stories approach help us
Regular Talk (40 min)
Give feedback
14:10
14:50
Ekaterina Lysenko
ООО "Городские парковки"
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Protected area where the product lives in peace with the state order
Regular Talk (40 min)
Give feedback
Lunch. 2nd shift
15:05
15:45
15:45
Coffee break 
16:15
16:55
17:10
17:50
18:00
Closing ceremony, award speakers, raffle prizes 
Legend
Requirements Architecture and architects
Processes Tools
Specialised skills Analyst's career
World around
To leave a feedback you need to

or