Program

Make a personalized schedule, use "I'll go"
27.04.2018 – First Day
  Section A (250 people) Section B (250 people) Section C (250 people)
09:00
Registration, morning tea/coffee 
09:30
Opening ceremony 
10:00
10:40
Giancarlo Duranti
GD Consulting
Rome, Italy
Talk language:
Level of audience:
Best Practices from a Business Analysis Telco Project
Regular Talk (40 min)
Maksim Tsepkov
CUSTIS
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Solving the client’s problem rather than blindly doing the task
Regular Talk (40 min)
Irina Gertovskaya
Компания ОТР
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
From scratch and turnkey
Workshop (1h 30 min)
10:55
11:35
Divna Simeunovic
Comtrade System Integration
Belgrade, Serbia
Talk language:
Level of audience:
Beyond Brainstorming: Creative Thinking Approaches for Business Analysts
Regular Talk (40 min)
Olga Azimbaeva
DataArt
Voronezh, Russia
Talk language:
Level of audience:
Project start: don't rush into system design, try to understand the goal first
Regular Talk (40 min)
11:50
12:30
Lunch. 1st shift
Radik Asadullin
Вауворск плюс
Samara, Russia
Talk language:
Level of audience:
Business and BA goals
Lightning Talk (20 min)
Anna Churkina
ПЦ Картстандарт (ЦФТ)
Novosibirsk, Russia
Talk language:
Level of audience:
From code to Service
Lightning Talk (20 min)
Nadezhda Orlova
ГК Скаут (Скаут-Академия)
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
The feedback to the team and stakeholders: IT-coach's life hacks
Workshop (1h 30 min)
12:45
13:25
Irina MINOIU
IIBA Romania Chapter
Bucharest, Romania
Talk language:
Level of audience:
BA for IT infrastructure projects
Regular Talk (40 min)
Olga Samarina
Яндекс.Деньги
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Signs of the birth of a big project
Regular Talk (40 min)
13:40
14:20
Lunch. 2nd shift
Anna Strunnikova
Raiffeisenbank
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
How not to get lost a big project among small teams
Regular Talk (40 min)
Materials:
Lunch. 2nd shift
14:35
15:15
van Loenhoud Hans
Taraxacum BV
Amsterdam, Netherlands
Talk language:
Level of audience:
Re@Anywhere! On the future of Requirements Engineering
Regular Talk (40 min)
Anna Bulgakova
Lamoda
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
How we transformed an internal product into B2B. Set of mistakes
Regular Talk (40 min)
Vladimir Kalyonov
Сбербанк
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Graphic facilitation - how to draw a meeting
Workshop (1h 30 min)
15:30
16:10
Roger Burlton
Process Renewal Group
Vancouver, Canada
Talk language:
Level of audience:
The Road to Business Agility
Regular Talk (40 min)
Ekaterina Litvinova
Materialise
Kiev, Ukraine
Talk language:
Level of audience:
Analyst’s experience in configuration DSL
Regular Talk (40 min)
16:10
Coffee break 
16:40
17:20
Filip Hendrickx
altershape
Bruxelles, Belgium
Talk language:
Level of audience:
Bring the startup spirit to your organisation with the Innovation Canvas
Regular Talk (1 h 30 min)
Denis Gobov
DataArt
Kiev, Ukraine
Stanislav Rozhdestvenskii
DataArt
Talk language:
Level of audience:
Building Business Analyst qualification assessment system
Regular Talk (40 min)
Nikolay Fateev
Системный подход
Moscow, Russia
Dmitriy Bezuglyy
ООО "Системный Подход"
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Strategic business game "Catch the Wave"
Workshop (1h 30 min)
17:30
18:10
Yuliya Pshenichnikova-Alexes
EPAM
London, United Kingdom
Talk language:
Level of audience:
Interview? If you're a good interviewer...
Lightning Talk (20 min)
Nikolay Sokolovskiy
DataArt
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
What is the analysts' salary?
Lightning Talk (20 min)
18:20
Analyst Days Party 
28.04.2018 – Second Day
  Section A (250 people) Section B (250 people) Section C (250 people)
10:30
Morning tea/coffee 
11:00
11:40
Roland Gareis
RGC
Vienna, Austria
Talk language:
Level of audience:
Perceiving Business Analysis as a Set of Services for Internal or External Customers
Regular Talk (1 h 30 min)
Lilia Urmazova
GridDynamics
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
A Spherical Caw in a Vacuum called Gherkin
Lightning Talk (20 min)
Maksim Shalomovich
ЛАНИТ
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Architect in software custom development
Lightning Talk (20 min)
van Loenhoud Hans
Taraxacum BV
Amsterdam, Netherlands
Talk language:
Level of audience:
Continuous Requirements Engineering
Workshop (1h 30 min)
11:55
12:35
Maksim Shalomovich
ЛАНИТ
Moscow, Russia
Denis Epishev
ЛАНИТ
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Analysis and design stories: how an analyst and an architect built a system together
Regular Talk (40 min)
12:50
13:30
Lunch. 1st shift
Leonid Vygovskiy
ТаскДата
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Quality of Information System - an architect's point of view
Regular Talk (40 min)
Karolina Zmitrowicz
SJSI
Warsaw, Poland
Talk language:
Level of audience:
Managing complexity - how to build a framework for managing BA?
Workshop (1h 30 min)
13:45
14:25
Ales Stempihar
IIBA Slovenia Chapter
Kranj, Slovenia
Talk language:
Level of audience:
Where we as BAs are in this digital economy?
Regular Talk (40 min)
Natalya Leonova
Т-Системс РУС
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Special requirements - describe and analyse them!
Lightning Talk (20 min)
Marina Lipatova
Лаборатория Касперского
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Foundational UML and ALF
Lightning Talk (20 min)
14:40
15:20
Lunch. 2nd shift
Artem Vorontsov
СПб ГУП "СПб ИАЦ"
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Automation of creating project documentation - how not to be scared of standards
Lightning Talk (20 min)
Sergey Gerasimov
Мвидео
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Requirement management tools, or from simple text to structured data
Lightning Talk (20 min)
Roger Burlton
Process Renewal Group
Vancouver, Canada
Talk language:
Level of audience:
Seven Process Tools for Business Analysts 2018
Workshop (1h 30 min)
15:35
16:15
Natalya Sveshnikova
АО Лаборатория Касперского
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Business requirements for agile development process
Regular Talk (40 min)
Yuliana Granovskaya
Kaspersky Lab
Moscow, Russia
Ilya Markelov
Kaspersky Lab
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Requirements versioning. Popular software developers techniques for analyst needs
Regular Talk (40 min)
16:15
Coffee break 
16:45
17:25
Liliya Gorbachik
Intermedia
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Requirements approach for mixed Waterfall/Agile teams
Regular Talk (40 min)
Snezhana Dervisheva
ЗАО "КРОК инкорпорейтед"
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
BigData, Approaches to implementation of the project
Lightning Talk (20 min)
Nikita Melnikov
Право.ru
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Features of identifying and documenting requirements in blockchain projects
Lightning Talk (20 min)
Roland Gareis
RGC
Vienna, Austria
Talk language:
Level of audience:
Changing Organization „by Projects“ – A Challenge for Managing Requirements
Workshop (1h 30 min)
17:40
18:20
Anna Abramova
СПб СоА
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Why developers «do not read the requirements»? Feedback analysis
Regular Talk (40 min)
Yuliya Erina
i-Sys Labs
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Analyst in the Sale Department
Regular Talk (40 min)
18:30
Closing ceremony, award speakers, raffle prizes 
Legend
Clients Requirements
Architecture and architects Processes
Tools Specialised skills
Analyst's career World around
Found a mistake?