Program

Make a personalized schedule, use "I'll go"
13.10.2017 – First Day
  Section A (200 people) Section B (200 people) Section C (200 people)
09:00
Registration, morning tea/coffee 
10:00
Opening ceremony 
10:30
11:10
Denoo Olivier
CFTL
Bruxelles, Belgium
Talk language:
Level of audience:
Mission possible - the social warfare
Regular Talk (1 h 30 min)
Materials:
Yuriy Medinsky
EPAM Systems, Inc
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Processes Improvement for IT company
Regular Talk (40 min)
Materials:12
Nikolay Kireev
ИИТ БГУИР, Студия ИТ WebMax.BY
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
The UML Workshop. Modelling of Business Functionality and Software on the Basis of the Modified Structure of Requirements Levels
Lightning Talk (20 min)
Materials:
Tamara Kulinkovich
Студия Сорокина и Кулинкович
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Where the involvement is hidden: what we understood when developing and selling the SAAS product
Lightning Talk (20 min)
Materials:
11:25
12:05
Evgeniya Rabodzey
One, Inc. | Russia
Krasnodar, Russia
Talk language:
Level of audience:
Is it possible to improve the effectiveness of development without interaction with the customer?
Regular Talk (40 min)
Materials:12
Yuliya Emelina
OOO Купишуз
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
As we Marsch reducing incidents
Regular Talk (40 min)
Materials:12
12:20
13:00
Pınar Cinali
BA-Works
Istanbul, Turkey
Talk language:
Level of audience:
Business Analysts are on the GO: Design with users, not for them!
Regular Talk (40 min)
Materials:
Lunch. 1st shift
Lunch. 1st shift
13:15
13:55
Karolina Zmitrowicz
SJSI
Szczecin, Poland
Talk language:
Level of audience:
Modern BA - way to delivering value
Regular Talk (40 min)
Materials:12
Julia Babenko
EPAM
Talk language:
Level of audience:
The importance of soft skills for business analyst
Lightning Talk (20 min)
Materials:
Maksim Tsepkov
CUSTIS
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Stakeholders satisfation - two different meanings
Lightning Talk (20 min)
Materials:
Anna Bueva
DIRECTUM
Izhevsk, Russia
Talk language:
Level of audience:
10 life hacks to implement product changes in IT companies
Lightning Talk (20 min)
Materials:
Anna Bueva
DIRECTUM
Izhevsk, Russia
Talk language:
Level of audience:
We suffer losses! Developer team races to the rescue!
Lightning Talk (20 min)
Materials:
14:10
14:50
Sergey Shimanskiy
EPAM
Minsk, Belarus
Jon Riekse
EPAM UK
London, United Kingdom
Talk language:
Level of audience:
BA as Digital Systems Analyst
Regular Talk (1 h 30 min)
Materials:
Lunch. 2nd shift
Lunch. 2nd shift
15:05
15:45
Elena Goryachikova
EPAM
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Ecommerce conversion improving
Regular Talk (40 min)
Materials:
Sergey Kadomskiy
Wargaming
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Techniques of making effective and informed decisions
Regular Talk (40 min)
Materials:
15:45
Coffee break 
16:15
16:55
Yuriy Gaiduchok
Ciklum
Talk language:
Level of audience:
Quality Attributes Analysis
Regular Talk (40 min)
Materials:
Elena Istomina
DIRECTUM
Izhevsk, Russia
Talk language:
Level of audience:
How analysts make themselves useful
Regular Talk (40 min)
Materials:12
Dmitriy Yaltykhov
ЛЛСОФТ
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Roadmap management in practice or how not to lose the right path
Workshop (1h 30 min)
Materials:12
17:10
17:50
Nadezhda Tarasyuk
R-Style Lab
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
I'd like to be a manager, let me teach
Regular Talk (40 min)
Materials:
Grigoriy Pechenkin
WEBURSITET.RU
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Go and draw! Modeling in the analyst work
Regular Talk (40 min)
Materials:
18:00
Analyst Days Party 
14.10.2017 – Second Day
  Section A (200 people) Section B (200 people) Section C (200 people)
10:30
Morning tea/coffee 
11:00
11:40
Denis Gobov
DataArt
Kiev, Ukraine
Talk language:
Level of audience:
Certifications for business analyst: IIBA Strikes Back
Regular Talk (40 min)
Materials:12
Elizaveta Ivankova
Godel Technologies Europe Limited
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Reporting systems. In a search for universal solution
Regular Talk (40 min)
Materials:12
Aleksey Petrov
Системный подход
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
How to... Change Planning and Management Tools in Practice
Workshop (1h 30 min)
Materials:
11:55
12:35
Margarita Lyutikova
IT Band
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
UX, UI, Usability - how not to get confused by the trendy words
Regular Talk (40 min)
Materials:12
Yuriy Vedenin
ITMINE и UXpresso
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
“Persona grata” (how to use Personas in Business Analysis)
Regular Talk (40 min)
Materials:
12:50
13:30
Nikolay Sokolovskiy
DataArt
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Reverse enginiring of data sctructure: cases and approaches
Regular Talk (40 min)
Materials:12
Lunch. 1st shift
Lunch. 1st shift
13:45
14:25
Aleksandr Konstantinov
СКБ Контур
Ekaterinburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
How to find the best in your backlog
Regular Talk (40 min)
Materials:12
Elena Potapova
CUSTIS
Moscow, Russia
Evgeniya Udalova
CUSTIS
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
The ways of analyst are inscrutable: broad view on career development
Regular Talk (40 min)
Materials:12
Vadim Mustyatsa
Альфа-Банк
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
subbotnik.by – an open social BDD project
Workshop (1h 30 min)
Materials:
14:40
15:20
Sergey Shimanskiy
EPAM
Minsk, Belarus
Talk language:
Level of audience:
Let's go to Discovery!
Regular Talk (40 min)
Materials:1234
Lunch. 2nd shift
15:35
16:15
Aleksey Kozlov
Инфосистемы Джет
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
An elephant disassembling story. Whole, broken and remained parts
Regular Talk (40 min)
Materials:12
Radik Asadullin
СМС-ИТ
Samara, Russia
Talk language:
Level of audience:
Business analyst: Half-Blood Syndrome
Regular Talk (40 min)
Materials:12
Yuriy Medinsky
EPAM Systems, Inc
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
Expensive mistakes. A sequel
Regular Talk (40 min)
Materials:12
16:15
Coffee break 
16:45
17:25
Liana Shirobokova
ГК "Fix"
Kazan, Russia
Talk language:
Level of audience:
Practical tips "How to assemble an elephant"
Regular Talk (40 min)
Materials:12
Natalya Litvinenko
-
Saint Petersburg, Russia
Talk language:
Level of audience:
The way to organisational design
Lightning Talk (20 min)
Materials:12
Dmitriy Pereponov
ЗАО "КРОК инкорпорейтед"
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
BI-projects through the eyes of an analyst
Lightning Talk (20 min)
Materials:12345
Maksim Tsepkov
CUSTIS
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Agile: what does the analyst need to know for action?
Workshop (1h 30 min)
Materials:
17:40
18:20
Nataliya Zhelnova
Центральный Аппарат ПАО "Сбербанк"
Moscow, Russia
Talk language:
Level of audience:
Developing and reusing of the models library in IT projects
Workshop (40 min)
Materials:
Igor Yamshanov
Ascendix
Kharkov, Ukraine
Talk language:
Level of audience:
Place for analyst: choose for yourself
Regular Talk (40 min)
Materials:
18:20
Closing ceremony, award speakers, raffle prizes 
Legend
Organization of work in different contexts Agile Mindset
Changing processes Improving the efficiency, specialized skills
Standards and training Ways to develop an analyst's career
Other
Found a mistake?